Carsten Niebuhrs rejsebeskrivelse fra Arabien og andre omkringli

400,00
Carsten Niebuhrs rejser fra bl.a. Det Lykkelige Arabien, som han kaldte det, vi i dag kalder Yemen
Vægt: 2,8 kg
Lager: 3 stk tilbage på lager

Michael Harbsmeier, Carsten Niebuhr: Carsten Niebuhrs rejsebeskrivelse fra Arabien og andre omkringliggende lande bind I. Udgivet januar 2003. 2. udgave. 4. oplag. 528 sider. Indbundet. ISBN 87-91393-07-8.

"Carsen Niebuhrs rejsebeskrivelse fra Arabien og andre Omkringliggende Lande" er første bind i Carstens Niebuhrs dagbog fra Den arabiske Rejse.

Stort format, indbundet i sejldug og med gengivelser af 73 kobberstik. Oversat fra den tyske original fra 1774 af Hans Christian Fink. Med indledning af lektor, dr.phil. Michael Harbsmeier. Tilrettelagt og sat med skriften Perpetua af Anne Rohweder.

Første udgave blev udsolgt fra forlaget på udgivelsesdagen. Anden udgave kom i september 2003 og har samme overdådige bogudstyr som første udgave, men er indbundet i halvbind af protokollærred og sulfitkardus.

Abonnenter på alle bøgerne i Carsten Niebuhr Biblioteket betaler 298,- for Carsten Niebuhrs Rejsebeskrivelse, bind 1.

Carsten Niebuhrs Rejsebeskrivelse fra Arabien og andre omkringliggende lande, Bind 2 er på 680 sider og udkom i 2005. Det har samme pris som bind 1, og er også kommet i to forskellige indbindinger.

Bind 1 af 2

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også