Fiqh az-Zakat

550,00
Blandt de vigtigste bøger Dr. Yusuf al-Qaradawi har skrevet er det nuværende bind om Fiqh az-Zakat. Det er et studie der behandler lovmæssige kendelser i dybden og filosofien af Zakat set i lyset af Koranen og Sunnah'en.
Vægt: 1,15 kg
Lager: 2 stk tilbage på lager

Blandt de vigtigste bøger Dr. Yusuf al-Qaradawi har skrevet er det nuværende bind om Fiqh az-Zakat. Det er et studie der behandler lovmæssige kendelser i dybden og filosofien af Zakat set i lyset af Koranen og Sunnah'en.

Blandt de fem søjler i Islam så er Zakat den tredje efter Tawhid og bøn. Det er afgørende for den finansielle og politiske struktur af ethvert muslimsk fælleskab. Ikke desto mindre og til trods for dens centrale betydning, så er det den mindst forstået af de grundlæggende praktiseringer i Islam og spiller bestemt en lille eller ingen del i livet af den vældige majoritet af muslimer. Det faktum gør denne bog til en meget vigtig tilføjelse til litteraturen der er tilgængelig til de engelsk talende muslimer.

Den dækker ethvert aspekt af zakat i stor detalje ved at studere de der er forpligtet til at betale zakat, beløbet de skal betale såvel som typerne af rigdom som zakat skal betales for. Den omhandler også hvordan zakat er samlet, dens forbindelse til muslimsk ledelse og dens forhold til samfundet som helhed. Fiqh az-Zakat er et skelsættende værk for alle muslimer og en vigtig reference for enhver der er interesseret i Islam.

ISBN: 1-870582-12-8
Forfatter: Dr. Yusuf al-Qaradawi
Udgiver: Dar Al-Taqwa Ltd. (1999)
Vægt: 1.135 kg
Størrelse: 15x22 cm
Sider: 750
Indbinding: Hardback

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også