Kompendium af Islamiske Tekster - del 1

200,00

En introduktion til islams grundlæggende lære. 

Weight: 0,66 kg
Availability: In stock
IslamAkademiet er et center for Islamiske Studier, som siden 2009 har udbudt kurser og undervisning i de klassiske islamiske videnskaber, med det formål at fremme en autentisk og tidssvarende forståelse af islam i Danmark.
 
Dette kompendium er blevet udarbejdet som led i IslamAkademiets undervisning for at tilbyde dansktalende muslimer, samt andre med interesse, undervisningsmateriale der giver en velfunderet indføring i islams grundlæggende lære.
 
Kompendiet består af en samling på 20 tekster, der bl.a. omfatter emner som islamisk troslære, tilbedelse, spiritualitet, historie Profeten Muhammad (Allah velsigne ham og give ham fred) samt recitation og oversættelse af udvalgte kapitler fra den hellige Koran.
 
Alle teksterne tager udgangspunkt i anerkendt islamisk litteratur og er i overensstemmelse med mainstream islam, uden at være fordømmende eller sektisk orienterede.
 
Materialet er tiltænkt et undervisningsmiljø og kan derfor indeholde nogle komprimerede passager, som kræver en kompetent undervisers vejledning. Studerende med en vis baggrundsviden om islam kan få gavn af teksterne på egen hånd, men or at opnå maksimalt udbytte anbefales det at man studerer teksterne med en underviser.
 
Ud over at være til gavn for studerende er det vores håb at materialet kan være med til at etablere en dansk tradition for islamisk faglitteratur og dermed fortsætte den akademiske tradition som er et af den islamiske civilisations største bidrag til verdenssamfundet.
 
Forfatter: Imran bin Munir Husayn & Tariq Muhammad Amin
Forlag: IslamAkademiet
ISBN: 978-87-991891-1-3 
Indbinding: paperback
Vægt: Ca. 660 g
Sider: 224
Format: A4

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review:
Others also bought