The Book of Knowledge

150,00
Vejlederne til sandheden er de lærde mennesker, som er Profetens arvtagere, fred være med ham, men vores tider er blottet for sådanne personligheder, og kun de overfladiske er tilbage, hvoraf de fleste er blevet misledt af forfængelighed og overmandet af Satan selv.
Model/varenr.: EV 52
Lager: Kun 4 stk. tilbage

The Book of Knowledge af Imam al Ghazali

Vejlederne til sandheden er de lærde mennesker, som er Profetens arvtagere, fred være med ham, men vores tider er blottet for sådanne personligheder, og kun de overfladiske er tilbage, hvoraf de fleste er blevet misledt af forfængelighed og overmandet af Satan selv. Enhver af dem er så optaget af sin egen lykke, så han ser det gode, hvor der er ondskab, og ser det onde i det gode og gavnlige, og følgeligt vil de religiøse videnskaber forsvinde og sandhedens lys vil ophøre med at skinne i verden. Sådanne "lærde" kan bilde folk ind, at der ikke er nogen viden at få, ud over det, som regeringer tillader eller dommere bruger til at afgøre stridigheder, når masserne gør oprør. Eller den slags argumentation, som de forfængelige gør brug af, udelukkende for at forvirre eller benægte. Eller det floromvundne sprog, som prædikanterne bruger, når de vil besnakke almindelilge mennesker. Og alt dette udelukkende med hensigt om at bedrage mennesker for at opnå en illegal profit eller få denne verdens rigdomme.

Eftersom denne situation har direkte indflydelse på religionen, og risikerer helt at overskygge religionens sandhed, har jeg fundet det nødvendigt at skrive denne bog, for på denne måde at genoplive religionens videnskaber, for at kaste lys over de afdøde imamers eksemplariske liv, og for at vise, hvilke grene af videnskab profeterne og de vise gamle fædre fandt gavnlige.

Således skrev Imam Ghazali for omkring 800 år siden.

238 sider, paperback

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: