sufierne

50,00
Denne lille bog fortæller om nogle af de store spirituelle mestre i Islams historie. Mennesker der har været med til at vise vejen for tusindvis af andre gennem livets store spirituelle dimension.
Weight: 0,1 kg
Availability: In stock

Lyset fra en ældgammel verden skinner i disse beretninger fra mystikernes kreds igennem til vores moderne tidsalder med dens åndelige kriser og materielle livssyn. Sufiernes spirituelle erfaringer er uundværlig viden for enhver åndeligt søgende person.

Underholdende og sagligt fortælles om Persiens åndelige mester, Nordafrika og Andalusiens vismænd med deres ophøjede logik og de tyrkiske dervishers vej, personificeret i Rumi's berusende personlighed.

Sufierne er folk, der elsker sandhed. Gennem kærlighed og hengivenhed når de frem til den universelle sandhed, som er fundamentet i alle autentiske religiøse systemer. Sufiernes lære går på tværs af den gængse religionsopdeling. De bruge deres liv til at skære igennem illusionens slør. Deres livsberetninger og uddrag fra deres skrifter er her for første gang blevet tilgængeligt på dansk. Det er en spændende mosaik af mystiske personligheder, der selv efter mange hundrede år er med til at løfte læseren op til deres åndelige stader, hvor man bliver gæst i et ophøjet selskab.

Forfatter: Omar Louborg

108 sider, paperback

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review:
Others also bought