Sendebudet

22.29USD
Fortælling om Profeten Muhammads liv, fred være med ham, baseret på de tidligste kilder
Model: DA 06
Weight: 0,65
Availability: Only 3 item(s) left

En udførlig biografi på dansk over profeten Muhammeds liv; fra hans tidlige forkyndelse i ørkenen og gennem de næste to årtier, hvor islam udvikler sig til den dominerende religion på Den Arabiske Halvø. Bogen belyser islams begyndelse, Koranens åbenbaring og det første islamiske samfund.

I en tid, hvor langt den overvejende del af litteratur om Islam er skrevet af folk der i bedste forstand kan kaldes islam-kritiske, men måske mere korrekt kan kalde islam-fjendtlige, er det virkelig opløftende, at Gyldendal har kastet sig over udgivelsen af en biografi om Profeten Muhammad, skrevet af en praktiserende muslim. Bogen er holdt i en fortællende stil, der gør at den er nem at gå til og svær at slippe igen. Mna fornemmer forfatterens store kærlighed til Profeten Muhammad gennem læsningen, og der er nok ingen tvivl om, at denne bog vil blive en af dem, som kommer til at være at finde på alle dansktalende muslimers boghylder i mange år fremover.

Fra zahra.dk vil vi gerne lykønske forfatteren med denne dejlige bog.

446 sider, paperback

Forfatter: Amér Majid

Yusuf Khan 19/02/2017

Vel nok den mest spændende, lødige og bedst skrevet biografi over Profeten på dansk. Kan anbefales til alle, uanset baggrund.

Add review: