Moskeer i Danmark - islam og muslimske bedesteder

199,00
Islam er den største religion udenfor Folkekirken. Mange anser Islam og muslimske værdier og praksisformer for at være den største udfordring til dansk kultur, og bølgerne går ofte højt i den offentlige debat. Men hvad er islam i Danmark?
Availability: Only 3 item(s) left in stock

Hvad vil det sige at være muslim, hvor mange muslimer og muslimske bedesteder er der, hvad tror de på og kan man overhovedet tale om islam som en fælles enhed? Moskeer i Danmark - islam og muslimske bedesteder er den første bog, der på bgaggrund af en omfattende undersøgelse af alle moskeer i Danmark, søger at afdække disse og andre spørgsmål. Interesserer man sig for integration og religion, er Moskeer i Danmark - islam og muslimske bedesteder nødvendig læsning til forståelsen af islam herhjemme.

Moskeer i Danmark - islam og muslimske bedesteder er Det Danske Pluralismeprojekts femte bog i serien om religioner i Danmark. Projektet hører under Center for Multireligiøse Studier på Aarhus Universitet, hvor forskere siden 2001 i et samarbejde mellem teologi og religionsvidenskab har undersøgt og beskrevet det religiøse landskab lokalt og nationalt. Serien er lagt an på empiriske undersøgelser, og giver som den første af sin slage et enestående indblik i landets religiøse mangfoldighed.

Forfatteren, Lene Kühle er ph.d. og ansat som adjunkt i religionssociologi på Afdeling for Religionsvidenskab på Aarhus Universitet. Udover hendes undersøgelser af islam i Danmark har hun i sin hidtidige forskning bl.a. beskæftiget sig med religiøs pluralisme og relationer mellem religion, politik og magt.

216 sider, paperback

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review:
Others also bought