Karrikatur Krisen

90,00
En undersøgelse af baggrund og ansvar
Weight: 0,7 kg
Availability: Only 2 item(s) left in stock

Det var alt andet end tilfældigt, at netop Danmark blev ramt af en voldsom og global muslimsk vrede i begyndelsen af 2006. Det er et af hovedsynspunkterne i denne bog, der kaster et nyt og samlet lys over hele krisens forløb og bl.a. påpeger, at den politiske udvikling og debatklimaet herhjemme har skabt grobund for den største udenrigspolitiske krise i Danmark siden Anden Verdenskrig. 

I en systematisk anlagt undersøgelse gennemgås både sagens diplomatiske akter og mediernes dækning, og der argumenteres for, at det i høj grad er den danske regering og statsminister Anders Fogh Rasmussens ansvar, at krisen fik lov til at eskalere helt ud af kontrol. 

Bogen konkluderer, at vi alle – som borgere og vælgere – har et medansvar for den udenrigspolitiske krise, der ramte vores land. En krise, der vil påvirke Danmarks omdømme og interesser i verden i lang tid fremover, men som måske også rummer kimen til et indre opgør med hovedårsagen til miseren – Dansk Folkepartis centrale og problematiske placering i dansk politik.

336 sider

Paperback

Forfatter: Rune Engelbreth Larsen og Tøger Seidenfaden

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review:
Others also bought