At være europæisk muslim

36.73USD
Muslimer i Europa er europæiske statsborgere og europæere af sind og natur. Hvordan finder man sin plads i Europa som muslim? Skal man fralægge sig sin egen kultur og tage en ny kultur til sig, eller skal man fastholde sin egen kultur og lægge afstand til den, man finder bland tilflyttende muslimer? Disse og mange andre spørgsmål besvares i denne spændende bog.
Model: DL 03
Weight: 0,47
Availability: Only 5 item(s) left

At være europæisk muslim er det første og mest ambitiøse forsøg på en samlet fremstilling af, hvordan islam meningsfuldt kan indgå i den europæiske virkelighed. På baggrund af grundige studier i islams kilder søger forfatteren at  besvare nogle af de fundamentale spørgsmål der vedrører europæiske muslimers sociale, politiske, religiøse og kulturelle integration. Det er Tariq Ramadans vurdering, at det er muligt på samme tid at leve som praktiserende muslim og være en aktiv samfundsborger.

 

I bogen gennemgår Tariq Ramadan de vigtigste islamiske grundprincipper og de metoder, der traditionelt er udviklet med henblik på at "oversætte og forstå de islamiske grundprincipper. På denne baggrund foreslår Tariq Ramadan, hvorledes europæiske muslimer bedst forholder sig til de særlige udfordringer, de stilles overfor, herunder dialogen, samarbejdet og sameksistensen med de ikke muslimske befolkninger, der udgør majoriteten overalt i de europæiske stater.

At være europæisk muslim er udgivet i samarbejde med Islamisk-Kristent Studiecenter.

Forfatter: Tariq Ramadan

312 sider, paperback

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: