De Store Kaliffer

150,00
Flot børnebog om de fire første kaliffer i Islams historie
Weight: 0,44 kg
Availability: In stock

De Store Kaliffer

De fire første kaliffer i Islam, Abu Bakr, Umar ibn al-Khattab, Uthman ibn Affan og Ali ibn Abi Talib, må Allah være tilfreds med dem alle, er kendt som ”de retledte kaliffer”.

Disse fromme kaliffer var nogle af de sahabah (trosfæller), der var tættest på Profeten Muhammad, må Allahs ypperste velsignelser og fred være med ham. Deres liv er en kilde til inspiration og motivation for troende gennem alle tider.  Disse kaliffer levede et simpelt liv som almindelige mennesker, skønt de alle var den øverste leder i et mægtigt imperium.

Deres eksemplariske adfærd og høje moralske karakter er lysende eksempler for os. Vi står i stor gæld til dem for deres opofrelse og hengivenhed, som har hjulpet os med at bevare Koranen og sprede Islams budskab ud i verden.

Profetens sagde en gang om sine nære følgere: ”Mine følgesvende er som stjerne. Hvis I følger hvilken som helst af dem, er I på den rette vej.”

I lyset af denne udtalelse af Profeten, kan fortællingerne om Sahabah fungere som en vejledning og en kilde til spirituel opløftelse for os alle. Vi bør drage lære fra deres liv, så vi kan blive ledt til – og ad - den rette vej. Den vej, som glæder Allah Den Almægtige.

Særlig velegnet til unge mennesker i teen-age alderen.

Hårdt indbundet

144 sider - fuldt farvetryk

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review:
Others also bought