Hemmeligheder bag et vellykket ægteskab

139,00

Det muslimske pars guide til et langt og tilfredsstillende ægteskab

Vægt: 0,3 kg
Lager: På lager

Ægteskab, når det er bedst, er en kilde til fred, styrke og sikkerhed for parret. Det er fra dette fundament af kærlighed og barmhjertighed, at børn bringes ind i denne verden. Familien tilbyder en pude, der beskytter dens medlemmer mod den omkringliggende verdens hårdhed. Den dækker medlemmernes fejl, den beskytter, den opmuntrer og elsker, giver selvtillid og selvværd.

Desværre opstår dette ideal ikke af sig selv. Det skal opnås gennem hårdt arbejde fra begge parter i et ægteskab, og det starter, allerede inden parret bliver gift.

HEMMELIGHEDER BAG ET VELLYKKET ÆGTESKAB er en uvurderlig vejledning, skrevet af en kvalificeret og erfaren islamisk rådgiver. Bogen er opdelt i fire dele og byder på:

- Råd fra ægteskab, herunder hvilke forhold man bør overveje, når man søger en partner, samt rådgivning om at opnå en blid overgang fra livet som single til livet som gift.

- Praktiske hverdagstips til at holde liv i kærligheden.

- Vejledning til, hvordan man kommer gennem de lidt hårde perioder med større forståelse, og hvordan man kommunikerer effektivt med hinanden.

- En gennemgang af udvalgt emner, der kan skabe grobund for konflikter - hvordan man genkender tegnene - og konfliktløsning.

AFSHAN KHAN (UMM ASIM), grundlægger af Sukoon Healing, deler ud af sine tredive års erfaring og visdom i denne bog, der er spækket med sund fornuft, ægte cases og praktiske to-do-lister.

 

ISBN: 978-87-93991-01-9
Forfatter: Afshan Khan (Umm Asim)
Udgiver: VisionBooks (2020)
Sider: 114
Indbinding: paperback

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
spacer