De Fyrre Hadith

250,00

Imam al-Nawawis Fyrre Hadith er en af de helt store klassikere i den islamiske litteratur. Det er blevet sagt om denne samling, at hvis man forstår og implementerer indholdet af disse hadith, er det tilstrækkeligt til at man har opfyldt sine forpligtelser i Islam.

Vægt: 0,62 kg
Lager: 4 stk tilbage på lager

Imam al-Nawawis samling af De Fyrre hadith er en særdeles berømt og tidløs samling af beretninger fra Profeten Muhammad (Allah velsigne ham og give ham fred), som beskriver en lang række af islams essentielle og karakteristiske træk.

 
Imam al-Nawawi (Allah være ham nådig) var en af sin tids største islamiske lærde og autoriteter. Han skrev et stort antal meget berømte, anerkendte og anvendte værker, som fortsat gavner folk over hele verden. Han var en standhaftig repræsentant for ahl al-Sunnah wa al-Jama'ah og var en som en af mestrene inden for Shafi'i skolen en stærk fortaler for vigtigheden af at følge en lovskole samt holde sig til de to Sunni skoler inden for troslære ('aqidah).
 
IslamAkademiets udgivelse af "De Fyrre hadith" er delt op i to dele. Den første del (indtil side 74) består af en introduktion til hadithvidenskaben som dækker en række problemstillinger som er relevante i vores tid og som det er vigtigt for enhver studerende at være afklaret med. Denne introduktion er skrevet af Shaykh Imran bin Munir Husayn. Den anden del består af selve oversættelsen af "De Fyrre hadith", som er sat op således at den arabiske tekst står side om side med den danske oversættelse. Den arabiske hadithtekst er blevet vokaliseret for at lette recitationen og minimere fejl ved oplæsning.
 
Udgivelsen er trykt i Tyrkiet og af særdeles høj kvalitet og standard, både hvad angår indhold, omslag, og tryk. Uden tvivl en nødvendighed for enhver studerende af islamisk lærdom i Danmark.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også