The Book of Knowledge

Produkt 58/83
 
The Book of Knowledge
Klik for større billede
150,00
Lager
Antal
Ønskeseddel

The Book of Knowledge af Imam al Ghazali

Vejlederne til sandheden er de lærde mennesker, som er Profetens arvtagere, fred være med ham, men vores tider er blottet for sådanne personligheder, og kun de overfladiske er tilbage, hvoraf de fleste er blevet misledt af forfængelighed og overmandet af Satan selv. Enhver af dem er så optaget af sin egen lykke, så han ser det gode, hvor der er ondskab, og ser det onde i det gode og gavnlige, og følgeligt vil de religiøse videnskaber forsvinde og sandhedens lys vil ophøre med at skinne i verden. Sådanne "lærde" kan bilde folk ind, at der ikke er nogen viden at få, ud over det, som regeringer tillader eller dommere bruger til at afgøre stridigheder, når masserne gør oprør. Eller den slags argumentation, som de forfængelige gør brug af, udelukkende for at forvirre eller benægte. Eller det floromvundne sprog, som prædikanterne bruger, når de vil besnakke almindelilge mennesker. Og alt dette udelukkende med hensigt om at bedrage mennesker for at opnå en illegal profit eller få denne verdens rigdomme.

Eftersom denne situation har direkte indflydelse på religionen, og risikerer helt at overskygge religionens sandhed, har jeg fundet det nødvendigt at skrive denne bog, for på denne måde at genoplive religionens videnskaber, for at kaste lys over de afdøde imamers eksemplariske liv, og for at vise, hvilke grene af videnskab profeterne og de vise gamle fædre fandt gavnlige.

Således skrev Imam Ghazali for omkring 800 år siden.

238 sider, paperback

 [EV 52] 
Læs el. skriv anmeldelser: 0
 Skriv anmeldelse
Udskriv produktark

 
 
Vi anbefaler også:
 
 
Al Ghazali´s Mishkat- The Niche for Lights
Al Ghazali´s Mishkat- The Niche for Lights
75,00
 

 
Some Fundamental Aspects of Imam Ghazali's Thought
Some Fundamental Aspects of Imam Ghazali's Thought
100,00
 

 
The Faith and Practice of Al-Ghazali
The Faith and Practice of Al-Ghazali
40,00
 

 
 
     
 
 
Kunder der har købt dette produkt har også købt
 
 
Some Fundamental Aspects of Imam Ghazali's Thought Some Fundamental Aspects of Imam Ghazali's Thought

The great Master Ghazali is largely considered as one of the most influential personalities throughout the history of Islam. Here… læs mere...

100,00
 
     

Din indkøbskurv er tom!