Moskeer i Danmark - islam og muslimske bedesteder

Product 11/13
 
Moskeer i Danmark - islam og muslimske bedesteder
Click to enlarge
28.53USD
Stock
Quantity
Add to Wishlist

Hvad vil det sige at være muslim, hvor mange muslimer og muslimske bedesteder er der, hvad tror de på og kan man overhovedet tale om islam som en fælles enhed? Moskeer i Danmark - islam og muslimske bedesteder er den første bog, der på bgaggrund af en omfattende undersøgelse af alle moskeer i Danmark, søger at afdække disse og andre spørgsmål. Interesserer man sig for integration og religion, er Moskeer i Danmark - islam og muslimske bedesteder nødvendig læsning til forståelsen af islam herhjemme.

Moskeer i Danmark - islam og muslimske bedesteder er Det Danske Pluralismeprojekts femte bog i serien om religioner i Danmark. Projektet hører under Center for Multireligiøse Studier på Aarhus Universitet, hvor forskere siden 2001 i et samarbejde mellem teologi og religionsvidenskab har undersøgt og beskrevet det religiøse landskab lokalt og nationalt. Serien er lagt an på empiriske undersøgelser, og giver som den første af sin slage et enestående indblik i landets religiøse mangfoldighed.

Forfatteren, Lene Kühle er ph.d. og ansat som adjunkt i religionssociologi på Afdeling for Religionsvidenskab på Aarhus Universitet. Udover hendes undersøgelser af islam i Danmark har hun i sin hidtidige forskning bl.a. beskæftiget sig med religiøs pluralisme og relationer mellem religion, politik og magt.

216 sider, paperback

Current Reviews: 0
 Write Review
Print product sheet

 
 
We Also Recommend :
 
 
Koran i dansk oversættelse
Koran i dansk oversættelse
43.02USD
 

 
Koranen for begyndere - CD del 30
Koranen for begyndere - CD del 30
10.04USD
 

 
Koranen for begyndere - DVD
Koranen for begyndere - DVD
10.04USD
 

 
 
     

Your cart is empty