De Retskafnes Haver (2)

Product 3/6
 
De Retskafnes Haver (2)
Click to enlarge
50.19USD
Stock
Quantity
Add to Wishlist

Allahs (swt) nåde opnås ikke gennem længsler, drømme, slægtsrelationer, uddannelse eller rigdom. Derimod opnås den ved at adlyde Allah (swt) og Hans (swt) Sendebud (saw) igennem oprigtige handlinger baseret på rene hensigter. Denne noble bog af Imam Al-Nawawi vil motivere læseren til at komme tættere på Allahs (swt) nåde. 

Riyadhus Saliheen består af to bind med koranisk og profetisk vejledning til alle livets aspekter; den omfatter Profetens (saw) ord, der retleder vores ummah i anliggender, der spænder fra den islamiske tro til islamisk lov, fra menneskelige relationer til manerer og moral, og fra tilbedelse og bøn til askese. Riyadhus Saliheen er en af de mest pålidelige kilder til viden om hadith, og har således opnået bred anerkendelse. Værket rummer næsten 400 kapitler, der belyser emnerne med både Koranvers og over 1900 ahadith fra de seks store hadithsamlinger Bukhari, Muslim, Abu Dawud, At-Tirmidhi og An-Nasai. Det store omfang af emner giver læseren mulighed for at opnå en dybdegående viden om Profetens budskaber til hans ummah. Bogens systematiske inddeling overgår andre lignende værker og gør den lettilgængelig. 

Bogen tilskynder til renselse af sjælen, og giver én midler til at ophøje den. Ved oprigtig læsning vil både læserens ydre og indre blive disciplineret samt motiveret til godhed og afstandtagen til slette handlinger med fokus på det Hinsides. Læseren kan desuden forvente at få styrket psyken og helbredet, forbedret manererne samt renset hjertet.

I de over 700 år Riyadhus Saliheen har eksisteret, har mange anerkendte lærde verden over rost denne, blandt andet i det følgende:

“Det er en bog med instruktion, uden sidestykke med hensyn til indhold, relevant for ens tilværelse på en individuel og samfundsmæssig plan. Den giver et fuldstændigt sæt regler på disse to livsområder på en ukompliceret og forståelig måde, der både kan forstås af de lærde og almene folk."

Riyadhus Saliheen fortjener en overlegen status, da dens indhold har potentiale til at slukke tørsten efter viden hos både lærde og lægfolk. Bogen er dybest set et redskab for dem, som formaner, en bestemmelse for dem, som bliver formanet, en lygte for de retledte og en have for de retskafne.

Current Reviews: 0
 Write Review
Print product sheet

 
 
We Also Recommend :
 
 
De Retskafnes Haver (bind 1)
De Retskafnes Haver (bind 1)
50.19USD
 

 
Koranen på dansk
Koranen på dansk
21.51USD
 

 
Koranen med dansk oversættelse
Koranen med dansk oversættelse
43.02USD
 

 
 
     
 
 
Customers who bought this product also purchased
 
 
Sahih Al Bukhari- Arabic-English Sahih Al Bukhari- Arabic-English

Translated by: Dr. Muhammad Muhsin Khan Volume 1. All Muslim scholars are agreed that Sahih Al-Bukhåriis the most authentic and reliable book… More...

143.39USD
Stories of the Prophets Stories of the Prophets

The author: Allama Ibn Kathir   385 pages, hard back More...

21.51USD
Diseases of the hearts & their cures Diseases of the hearts & their cures

by shaykhul islaam Ibn Taymiyyah Size: 14cm x22cm Pages: 160 More...

7.17USD
Koranen med dansk oversættelse Koranen med dansk oversættelse

Koranen oversat til dansk med gengivelse af den arabiske tekst More...

43.02USD
De Retskafnes Haver (bind 1) De Retskafnes Haver (bind 1)

Allahs (swt) nåde opnås ikke gennem længsler, drømme, slægtsrelationer, uddannelse eller rigdom. Derimod opnås den ved at adlyde Allah (swt)… More...

50.19USD
 
     

Your cart is empty

Fiskeolie

Fiskeolie

7.17USD
14.34USD