Koranen - Dens udfordring, uforlignelighed & mirakel

275,00

Denne fortræffelige bog indeholder tre klassiske afhandlinger om Koranens uforlignelighed og mirakuløse natur. Den første af sin art på dansk.

Vægt: 0.560
Lager: På lager

I denne antologi finder man et unikum i islamisk litteratur på dansk, indeholdende tre klassiske afhandlinger om en af den islamiske overbevisnings grundpiller: Koranens uforlighelighed og mirakuløse natur. Som det første værk på dansk, får du her et detaljeret indblik i et let forståeligt sprog om, hvilke mekanismer og retoriske fortræffeligheder, der har cementeret Koranen som værende det ypperste sproglige udtryk nogensinde.

Bogen er interessant for både den arabisktalende og den ikke-arabisktalende, for muslimen og ikke-muslimen, idet den giver et indblik i Koranens sprog. Slutteligt findes sidst i bogen en artikel, der giver en forklaring og uddybning af de principper, hvormed muslmer i lyste af tidens ånd tyer til pseudo-argumenter og videnskabelige forklaringer for Koranens mirakel. Dette afsnit argumenterer på glimrende vis  for det korrekte synspunkt: Nemlig at Koranen er et værk uden lige, og dens udfordring til mennesket står som kernen i dets argument.

162 sider

Hårdt indbundet

Produceret i Danmark på papir fra bæredygtigt skovbrug

Forfattere: Al-Khattabi, Ar-Rummani & Al-Jurjani

Oversat af Abu Abdelazeez

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: