Moskeer i Danmark - islam og muslimske bedesteder

Produkt 11/13
 
Moskeer i Danmark - islam og muslimske bedesteder
Klik for større billede
199,00
Lager
Antal
Ønskeseddel

Hvad vil det sige at være muslim, hvor mange muslimer og muslimske bedesteder er der, hvad tror de på og kan man overhovedet tale om islam som en fælles enhed? Moskeer i Danmark - islam og muslimske bedesteder er den første bog, der på bgaggrund af en omfattende undersøgelse af alle moskeer i Danmark, søger at afdække disse og andre spørgsmål. Interesserer man sig for integration og religion, er Moskeer i Danmark - islam og muslimske bedesteder nødvendig læsning til forståelsen af islam herhjemme.

Moskeer i Danmark - islam og muslimske bedesteder er Det Danske Pluralismeprojekts femte bog i serien om religioner i Danmark. Projektet hører under Center for Multireligiøse Studier på Aarhus Universitet, hvor forskere siden 2001 i et samarbejde mellem teologi og religionsvidenskab har undersøgt og beskrevet det religiøse landskab lokalt og nationalt. Serien er lagt an på empiriske undersøgelser, og giver som den første af sin slage et enestående indblik i landets religiøse mangfoldighed.

Forfatteren, Lene Kühle er ph.d. og ansat som adjunkt i religionssociologi på Afdeling for Religionsvidenskab på Aarhus Universitet. Udover hendes undersøgelser af islam i Danmark har hun i sin hidtidige forskning bl.a. beskæftiget sig med religiøs pluralisme og relationer mellem religion, politik og magt.

216 sider, paperback

Læs el. skriv anmeldelser: 0
 Skriv anmeldelse
Udskriv produktark

 
 
Vi anbefaler også:
 
 
Koran i dansk oversættelse
Koran i dansk oversættelse
300,00
 

 
Koranen for begyndere - CD del 30
Koranen for begyndere - CD del 30
70,00
 

 
Koranen for begyndere - DVD
Koranen for begyndere - DVD
70,00
 

 
 
     

Din indkøbskurv er tom!

Aloe-træ

Aloe-træ

375,00
425,00